Izsolēs pārdoti divi «Latvijas Krājbankai» piederoši dzīvokļi (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien notikušajās likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» nekustamo īpašumu izsolēs pārdoti divi bankai piederoši dzīvokļi par kopējo summu, kas pārsniedz 17 200 latus, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja bankas administratora SIA «KPMG Baltics» pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Izsolēs pārdots dzīvoklis Ogrē, Grīvas prospektā, kura izsoles sākumcena bija 8400 lati. Šajā izsolē piedalījās deviņi dalībnieki. Tāpat pārdots dzīvoklis Salaspilī, Maskavas ielā, kura izsoles sākumcena bija 8800 lati un šajā izsolē piedalījās septiņi dalībnieki. Izsolītie īpašumi tika pārdoti par augstāku cenu nekā sākumcena, sacīja Fīrmanis.

Izsoļu uzvarētājiem par pirkumu jānorēķinās 30 dienu laikā.

Kopumā šodien bija paredzēts izsolīt septiņus nekustamos īpašumus par kopējo sākumcenu 129 500 latu.

Izsolēs tika piedāvāti arī zemesgabals Ādažos, zemesgabals ar administratīvo ēku Olainē un trīs dzīvokļi Jūrmalā, taču uz šiem īpašumiem nepieteicās neviens pretendents un izsoles nenotika.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt «Latvijas Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics», kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu