Lindas <i>Leen</i> brīnumainie koncertbrīži. Un būs vēl... (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lindas Leen publicitātes foto

Jau ziņojām, ka Linda Leen uzsākusi darbu pie sava ceturtā solo albuma un izpildīs jaunās dziesmas komponistes ikgadējā 14. februāra koncertā «Palladium Riga», kuram šogad dots «Demo» nosaukums. Ar koncertiem Linda priecēs arī Liepājā, Jelgavā un šīm pilsētām pievienojusies arī Valmiera. Bet kamēr esam to gaidās, piedāvājam ieskatu līdzšinējo priekšnesumu emocionālākajos brīžos:

Koncerta DEMO* iecere ir atspoguļot klausītājiem vienu no posmiem dziesmas ceļā no idejas līdz ierakstam - DEMOnstrēt komponistes pirmatnējo skaņdarba materiālu – bez producēšanas, studijas uzslāņojumiem. Koncerts atspoguļos jaunā albuma iedīgļus un saturisko virzienu.

Linda Leen: «Šovasar, strādājot dažādos muzikālos projektos, satiku jaunus, talantīgus mūziķus no Latvijas un Kopenhāgenas, kas šobrīd studē Eiropas labākajās laikmetīgās mūzikas augstskolās. Šis kopdarbs radīja iedvesmojošu platformu manām jaunajām muzikālajām idejām. Jau pirmajā radošajā nometnē «Cinevillā» mūsu kopējā ķīmija nesa pārsteidzoši oriģinālu skanējumu jaunajām dziesmām. Ir riktīgi forši!»

Lindas Leen Valentīndienas koncerti pulcējuši skatītājus Dailes teātrī (2009), «Splendid Palace» (2010), «Arēnā Rīga» (2011), «Palladium Riga» (2012) un kļuvuši par muzikālu tradīciju, kas 2013. gadā norisināsies jau piekto reizi, koncertzālē «Palladium Riga».

*DEMO – dziesmas demo (saīsināts no vārda «demonstrācija») versija ir piefiksēta muzikāla doma, kas vēl nav tikusi izdota. Demo ir veids, kā komponists tuvina savu mūziku albuma ierakstam, sniedzot piemēru no šīm idejām ražotājiem vai citiem māksliniekiem.

Biļetes visās «Biļešu Paradīze» kasēs un «bilesuparadize.lv».

  • 14.02.2013. PALLADIUM RIGA
  • 16.02.2013. LIEPĀJA
  • 15.02.2013. VALMIERA
  • 17.02.2013. JELGAVA
Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu