Uz PK finālposmu Brazīlijā, visticamāk, dosies Pļaviņš/Šmēdiņš (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas Voljebola federācijas (LVF) Pludmales volejbola komisija lēmusi, ka uz Pasaules kausa finālposmu jādodas Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvējiem Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam, portālu «Apollo» informēja LVF mārketinga direktore Lilita Mitrofanova.

Tagad Pludmales volejbola komisijas lēmums tiks virzīts apstiprināšanai valdē, taču, visticamāk, tā būs tikai formalitāte un valde atbalstīs komisijas lēmumu.

Paredzams, ka finālposms Brazīlijā risināsies no 9. līdz 12. janvārim, bet oficiālais pieteikums dalībai turnīrā jāiesniedz jau līdz 9. decembrim, tādējādi tuvākajā laikā gaidāms oficiāls LVF paziņojums.

Pasaules kausa finālposma turnīrā piedalīsies desmit pāri, kuri sākotnēji tiks sadalīti divās apakšgrupās. Katras apakšgrupas divi spēcīgākie dueti iekļūs pusfinālā un cīnīsies par godalgām.

Atgādinām, ka iepriekš Latvijas pludmales volejbolisti - Pļaviņš, Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokons - nespēja vienoties par to, kādā sastāvā doties uz finālposmu.

Nākamajā sezonā Šmēdiņš spēlēs vienā pārī ar Samoilovu, Sorokins veidos duetu ar Tomu Šmēdiņu, bet Pļaviņa jaunais pārinieks pagaidām nav zināms.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu