Cauņas CSKA pie tukšām tribīnēm spēlē neizšķirti ar «Zenit» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Svarīgu neizšķirtu Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē pirmdien izcīnīja Latvijas pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas izbraukumā cīnījās 1:1 (0:0) ar pagājušās sezonas spēcīgāko vienību Sanktpēterburgas «Zenit».

Cauņa maču sāka CSKA komandas sākumsastāvā, bet tika nomainīts 59. minūtē, kad viņa vietā laukumā devās serbu pussargs Zorans Tošičs.

Brīdi pirms Cauņas nomainīšanas «Zenit» komandai izdevās atklāt rezultātu, kad precīzs bija Renats Janbajevs. Savukārt izlīdzinājumu CSKA panāca 84. minūtē, zviedram Rasmusam Elmam realizējot 11 metru soda sitienu.

Iepriekšējās 13 Krievijas premjerlīgas spēlēs CSKA komanda bija izcīnījusi 12 uzvaras, tomēr šajā mačā tai par ļoti veiksmīgu iznākumu var saukt arī neizšķirtu.

Ar 40 punktiem 17 spēlēs CSKA futbolisti Krievijas čempionāta kopvērtējumā saglabāja pirmo vietu, tai ar 37 punktiem seko Mahačkalas «Anzhi» komanda, bet «Zenit» ar 34 punktiem atrodas trešajā pozīcijā.

Kā ziņots, iepriekšējās kārtas spēlē «Zenit» saņēma tehnisko zaudējumu, kad cīņā ar Maskavas «Dinamo» līdzās pretinieku vārtsargam Antonam Šuņinam piezemējās «Zenit» līdzjutēja mesta petarde.

Vietējā futbola federācija «Zenit» komandai piešķīra tehnisko zaudējumu ar 0:3 un noteica, ka nākamās divas mājas spēles tai būs jāaizvada tukšu tribīņu priekšā. Pirmais no šiem mačiem notika pirmdien.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu