Decembra beigās izsolīs «Latvijas Krājbankas» īpašumu Krievijā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Decembra beigās paredzēts izsolīt likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederošu nekustamo īpašumu Krievijā, Sanktpēterburgā, kura izsoles sākumcena ir 1,342 miljoni latu, liecina bankas administratora SIA «KPMG Baltics» paziņojums.

Paredzēts izsolīt 3207 kvadrātmetrus lielu zemesgabalu un uz tā esošu nedzīvojamo administratīvo ēku ar kopējo platību 1154,7 kvadrātmetri. Īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 1 342 000 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Izsole notiks 28.decembrī plkst.15 Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15, 2.stāvā. Izsoles rīko bankas maksātnespējas administratora «KPMG Baltics» pilnvarotais sertificētais administrators Jānis Ozoliņš.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt «Latvijas Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu