Vai Rudņevs atpakaļ uz Poznaņas «Lech»? (31)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Netiek izslēgta iespēja, ka Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs janvāra transfēru perioda laikā varētu atgriezties Polijas komandas Poznaņas «Lech» sastāvā, vēsta izdevums «Przeglad Sportowy».

Kā ziņots, otrdien Rudņevs guva savus ceturtos vārtus šīs sezonas Vācijas bundeslīgas čempionātā, palīdzot Hamburgas SV (HSV) komandai ar rezultātu 3:1 uzvarēt vienu no valsts spēcīgākajām vienībām Gelzenkirhenes «Schalke 04».

Tomēr vēl pirms šī mača Polijas medijs publicēja informāciju, ka HSV vadība nav apmierināta ar Latvijas uzbrucēja sniegumu un viņš varētu tikt izīrēts «Lech» vienībai.

Kā ziņots, aizvadītajā vasarā HSV iegādājās Rudņevu no «Lech» par 3,5 miljoniem eiro (2,4 miljoniem latu).

Par Rudņeva pašreizējo sniegumu «Przeglad Sportowy» iztaujājuši viņa bijušo treneri «Lech» komandā Andžeju Juskovjaku, kurš atzinis, ka Latvijas uzbrucējs nav mentāli gatavs bundeslīgai un bieži darbojas pārāk vienkārši.

«Viņš nav kā Roberts Levandovskis, kurš var uzņemt bumbu un arī piedalīties komandas kombinācijas izspēlē,» Juskovjaks Latvijas sportistu salīdzināja ar poļu zvaigzni, kurš arī tika pārdots no Polijas čempionāta uz bundeslīgu.

Kā ziņots, bundeslīgas kopvērtējumā pēc otrdienas mača HSV komanda ar 20 punktiem 14 spēlēs pakāpās uz astoto pozīciju.

Rudņevs ir pirmais Latvijas futbolists bundeslīgas čempionātā. Iepriekš 24 gadus vecais uzbrucējs ar Hamburgas klubu noslēdza četru gadu līgumu.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu