TV spēlē «Paņem 100 000 … ja vari» laimēti 27 500 eiro (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27. novembra Veiksmes un intelekta spēles «Paņem 100 000… ja vari» raidījumā tika laimēti 27 500 eiro. 

Spēlētāji Juris un Gints atbildēja pareizi. Kā veiktos tev?

Kurš no viņiem ir jaunāks?

  • Čārlijs Čaplins
  • Ādolfs Hitlers

Laimēšanas brīža video skaties šeit.

atgriežas TV3 ekrānos ar vēl lielāku sparu. 100 000 eiro, 30 dalībnieku pāri un allaž smaidīgais spēles vadītājs Edgars Ludāns, kurš ar jaunu sparu un enerģiju, jau no 25.septembra otrdienu vakaros 21:00 būs klāt TV3 ekrānā!

TV3 spēles Paņem 100 000… ja vari jaunā sezona priecēs un intelektuāli provocēs ikvienu skatītāju jau no septembra beigām. Prāta spēlē solās būt vēl vairāk spriedzes, emociju un arī iespaidīgi laimesti, kas kopumā sastāda 45 000 eiro.

Raidūijuma jaunās sezonas laikā ir iespēja sastapt 30 azartiskus un interesantus dalībnieku pārus, starp kuriem ir labākie draugi, dēls ar mammu, brālis ar māsu, skolotāju pāris un, iespējams, kāds no tiem šķitīs jau kaut kur redzēts.

Spēles formāts paliek nemainīgs - jāatbild uz astoņiem jautājumiem, izmantojot loģisko domāšanu, atjautību un, protams, arī veiksmes būs nepieciešama. Jaunajā Paņem 100 000… ja vari sezonā jautājumi būs vēl āķīgāki, kā, piemēram, kas ir attēlots uz Nobela Miera prēmijas laureāta medaļas vai arī, kurš putns vienīgais sevi pazīst spogulī? Vai zinājāt, kāds ir kamieļa, kas attēlots uz Camel cigarešu paciņas, vārds? Ja uz kādu no šiem jautājumiem nav atbildes - asiniet prātu, lai sākoties spēlei, nevilcinoties varētu atbildēt uz visdažādākajiem jautājumiem. Nav joka lieta – cīņa notiek par 100 000 eiro jeb 20 kilogramiem īstas naudas.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu