«Divarpus vīru» aktieris atvainojas, ka seriālu nosaucis par «mēslu» (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Komēdijseriāla «Two and a Half Men» («Divarpus vīri») aktieris Anguss Džounss, kurš šonedēļ nodēvēja seriālu par «mēslu», nu atvainojies tā veidotājiem par necieņas izrādīšanu.

Kā jau ziņots, 19 gadus vecais aktieris aicināja «Divarpus vīru» skatītājus beigt «piesārņot savu galvu ar mēsliem», jo viņa jauniegūtā reliģiskā pārliecība nonāk ar to pretrunā.

Lai arī Džounss atvainojās, viņš neatsauca aicinājumu neskatīties šovu, kā arī kristīgās organizācijas «Forerunner Christian Church» publicētājā video sacīto, ka viņš vairs nevēloties piedalīties tā uzņemšanā.

«Es esmu pateicīgs, augstu vērtēju un cienu visus lieliskos cilvēkus, ar kuriem pēdējo desmit gadu laikā esmu strādājis pie «Divarpus vīru» uzņemšanas. Viņi ir kļuvuši par manu ģimeni,» paziņoja Džounss. «Es atvainojos, ja manas piezīmes lika domāt, ka necienu vai esmu vienaldzīgs pret saviem kolēģiem, vai noniecināja neparasto iespēju, kas man tika dota.»

Džounss sāka filmēties «Divarpus vīros» deviņu gadu vecumā, atveidojot skandalozā aktiera Čārlija Šīna tēlotā uzdzīves kārā vecpuiša brāļadēlu.

Pašlaik rit «Divarpus vīru» desmitā sezona, un to skatās aptuveni 14 miljoni ASV iedzīvotāju. Seriāls tiek demonstrēts arī vairāk nekā 20 citās valstīs.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu