Šokolāde - salda un sirsnīga dāvana svētkos! (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kalev

Gaidot Ziemassvētkus, «Kalev» ir sarūpējis svētku pārsteigumu visiem saldummīļiem - īpašas Ziemassvētkiem veltītas «Kalev» saldumu kolekcijas, ar kurām iepriecināt kā bērnus, tā pieaugušos. Ziemassvētku kolekcijas veidojuši «Kalev» saldumu meistari, izmantojot šokolādes fabrikas 200 gadu vēsturē uzkrātās zināšanas un pieredzi.

«Kalev» šokolādes Ziemassvētku sērija.

Ar ko mums katram saistās Ziemassvētki? Eglītes smaržu? Zvanu skaņām? Sniegpārsliņām? Svecīšu sprakšķēšanu? Šokolādes garšu? Katram ir savi neatkārtojamie Ziemassvētki, kurus nevar atdarināt neviens, taču tos vienmēr var padarīt saldākus ar «Kalev».

Šajos Ziemassvētkos «Kalev» meistari ir sarūpējuši īpašu svētku kolekciju. Tās ir dažāda lieluma un satura saldumu dāvanu kārbas, kurās ietvertas visas saldummīļu vēlmes un sapņi. Tie ir īpašie bērnu komplekti, kas atlasīti, balstoties uz mazāko svētku svinētāju vēlmēm, un ar atbilstošu noformējumu. Tās ir Ziemassvētku šokolādes tāfelītes. Tas ir gardākais «Kalev» marcipāns un piparkūkas! Visas «Kalev» saldumu Ziemassvētku kolekcijas ir noformētas atbilstoši gada skaistākajiem svētkiem. Kā? Ieskaties veikala plauktā un noteikti pamanīsi.

Kvalitāte visprasīgākajiem saldummīļiem.

«Kalev» šokolādes fabrikai šogad ir īpaši svētki. Ieguldot ražotnes modernizācijā 3 miljonus eiro, «Kalev» produkcija padarīta ne tikai garšīgāka, bet tās kvalitāte pacelta augstākās klases šokolādes līmenī. Turklāt «Kalev» ražotās šokolādes konfektes klātas ar šokolādes glazūru, kas satur 100% dabīgo kakao sviestu.

«Kalev» ir viens no retajiem mūsu reģiona saldumu ražotājiem, kas var lepoties ar unikālu priekšrocību – «Kalev» ražotie saldumi NESATUR transtaukskābes, konservantus un bīstamas pārtikas krāsvielas – tā dēvētās azokrāsvielas!

Padari savus svētkus saldākus ar «Kalev»!

www.kalev.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu