Svētdien Liepājā smaržos kāposti, piparkūkas un karstvīns (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ruslans Šuļga

Svētdien, 2. decembrī notiks dažādas interesantas un aizraujošas aktivitātes, kas Liepājā ieskandinās ziemu un svētku gaidīšanas laiku. Iemirdzēsies Lielās egles rotājumi, skanēs dziesmas, būs sastopami masku tēli un varēs darboties radošajās darbnīcās. No pulksten 12:00 Rožu laukumā un Zivju ielā pie Liepājas Centrālās zinātniskās bibliotēkas varēs našķoties ar šķovētiem kāpostiem, ceptām desiņām, karstvīnu un piparkūkām.

Liepājā vēl tikai iedzīvojas ideja par Ziemassvētku tirdziņiem un jo īpaši dažādu ēdienu un dzērienu tirdzniecību pilsētas ielās, tomēr šogad liepājniekiem un pilsētas viesiem Rožu laukumā būs iespēja iegādāties piparkūkas. Savukārt ar bezmaksas tēju visus cienās Liepājas Valsts tehnikuma pārstāvji.

Zivju ielā, kioskā pretī Liepājas Centrālās zinātniskās bibliotēkas ēkai būs iespēja iegādāties karsto Ziemas dzērienu, karstvīnu, pīrādziņus un piparkūkas, šķovētus kāpostus un ceptas desiņas.

Liepājas Kultūras pārvalde aicina arī apkārtējās kafejnīcas un restorānu padomāt par iespēju savā ēdienkartē akcentēt latviešu tradicionālo ēdienu un karsto dzērienu piedāvājumu.

meklējiet mājas lapā

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu