«Chelsea» galvenais treneris Benitess cenšas saglabāt pozitīvismu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētāju Londonas «Chelsea» galvenā trenera pienākumu veicējs Rafaels Benitess pēc sarūgtinošās izstāšanās no turnīra trešdien sarunās ar masu medijiem darīja visu iespējamo, cenšoties saglabāt pozitīvu skatu uz notikušo.

Kā ziņots, Londonas klubs kļuva par pirmo komandu turnīra vēsturē, kas kā esošais čempions nākamajā sezonā nepārvar apakšgrupu turnīru.

E apakšgrupas noslēdzošās, sestās, kārtas mačā «Chelsea» savā laukumā ar 6:1 sagrāva Dānijas komandu «FC Nordsjaelland», tomēr astotdaļfinālā neiekļuva, jo Itālijas čempioni Turīnas «Juventus» ar 1:0 viesos pārspēja Doņeckas «Shakhtar» futbolistus.

«Esmu drošs, ka ar tādu sniegumu, kādu demonstrējām šajā mačā, varam sasniegt pilnīgi visu, ko vēlamies. To mums jāsāk realizēt jau no nākamās spēles,» izteicies Benitess, kuram šī bija pirmā uzvara ar komandu kopš tās pārņemšanas 21. novembrī. «Cenšos uz katru spēli skatīties individuāli. Spēlētāju izpildījumā redzu tikai labas lietas - viņi progresē un uzlabo savu spēli, pielāgojoties tām lietām, kuras cenšamies komandā mainīt.»

Apakšgrupas noslēgumā pirmo vietu E apakšgrupā ar 12 punktiem ieņēma «Juventus», bet «Shakhhtar» un «Chelsea» iekrāja pa desmit punktiem, otro pozīciju, pateicoties labākiem rezultātiem savstarpējās cīņās, iegūstot Ukrainas klubam. «Chelsea» tikmēr kā trešās vietas ieguvēji Eirokausu sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā, bet «FC Nordsjaelland» ar iekrātu vienu punktu ierindojās ceturtajā pozīcijā.

«UEFA Eiropas līga kā turnīrs nav svarīgs tikai tad, ja tajā neizdodas uzvarēt. Ja būsim pusfināla vai finālā, noteikti vēlēsimies uzvarēt,» uzsvēra Benitess. «Tas ir nozīmīgs turnīrs, kurā vēlamies startēt pēc iespējas labāk.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu