H&M veikalos pret atlīdzību varēs nodot lietotus apģērbus (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Zviedru apģērbu tirgotāja «Hennes & Mauritz» («H&M») veikalos visā pasaulē sākta apģērbu savākšanas iniciatīva, informē H&M preses menedžere Somijā un Latvijā Tīna Mietinena.

Viņa skaidro, ka no 2013.gada februāra klientiem būs iespēja atnest lietotus apģērba gabalus uz H&M veikaliem visos 48 noieta tirgos.

«Ilgtspējīgums ir svarīga daļa no H&M piedāvājuma, un H&M pūlas samazināt ietekmi uz vidi, kas rodas no apģērbu pilna dzīves cikla,» iniciatīvas mērķus skaidro apģērbu tirgotāja pārstāvji.

Mietinena norāda, ka tiks pieņemts jebkurš apģērba gabals, no jebkura zīmola un jebkādā stāvoklī. Kā atlīdzību, klienti saņems kuponu ar 15% atlaidi nākamās preces pirkumam par katru atnesto somu.

Viens atlaižu kupons derīgs vienam pirkumam. Savāktās drēbes tiks nogādātas H&M partnerim, «I:Collect», kurš nodrošina infrastruktūru, kurā patērētāju produkti tiek atkārtoti pārstrādāti un saražoti jaunai lietošanai.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu