Van Pērsijs izrauj uzvaru Mančestras derbijā (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas premjerlīgas mačā šodien starp abām Mančestras komandām «Manchester United» un «Manchester City» dramatisku uzvaru ar 3:2 (2:0) pretinieku laukumā, pateicoties kompensācijas laika pēdējās sekundēs nīderlandieša Robina van Pērsija gūtajiem vārtiem, izcīnīja pašreizējie premjerlīgas kopvērtējuma līderi «Manchester United».

Mančestras derbija pirmajā puslaikā laukumā dominēja pašreizējie Anglijas čempionāta kopvērtējuma līderi «Manchester United» futbolisti. Jau mača 16. minūtē ar precīzu sitienu pēc Ešlija Janga piespēles izcēlās uzbrukuma līderis Veins Rūnijs, bet vēl pēc 13 minūtēm Rūnijs vēlreiz pārspēja «Manchester City» vārtsargu Džo Hārtu.

Otrajā puslaikā «Manchester City» futbolisti ar Kotdivuāras pussarga Jaja Turē un argentīnieša Pablo Zabaletas pūlēm prata panākt neizšķirtu 2:2, tomēr noturēt viņiem to neizdevās, jo līdz ar galvenā tiesneša svilpi par spēles pamatlaika beigām van Pērsijs guva uzvaras vārtus «Manchester United» labā.

Jāizceļ, ka šajā mačā bumbu vairāk kontrolēja «Manchester City» komanda, bet «Manchester United» futbolisti izpildīja vien četrus sitienus vārtu taisnstūrī.

«Manchester City» komandai šis bija pirmais zaudējums šajā premjerlīgas sezonā, kā arī pirmais zaudējums savā laukumā premjerlīgas mačos kopš 2010. gada decembra.

Pēc spēles pamatlaika beigām nepatīkamu incidentu nācās piedzīvot «Manchester United» futbolistam Rio Ferdinandam. Kāds līdzjutējs viņam pēc spēles iemeta ar cietu priekšmetu, kamēr spēlētājs priecājās par savas komandas uzvaru.

Premjerlīgas kopvērtējumā tagad «Manchester United» komanda ar 39 punktiem 16 mačos nostiprinājās līderpozīcijā, bet «Manchester City» futbolisti ir otrajā vietā, atpaliekot par sešiem punktiem. Pirmo trijnieku noslēdz Londonas «Chelsea», kas iekrājis 29 punktus.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu