Uzņems Tima Bērtona filmas «Alise Brīnumzemē» turpinājumu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Noris darbs pie turpinājuma amerikāņu režisora Tima Bērtona 2010.gada filmai «Alice in Wonderland» («Alise Brīnumzemē»), vēsta kinoportāls «Variety».

Saskaņā ar portāla rīcībā esošo informāciju filmu studija «Disney» noslēgusi līgumu ar pirmās daļas scenāristi Lindu Vulvertonu par vēl vienas filmas scenārija veidošanu.

Pirmā «Alises Brīnumzemē» daļa bija balstīta uz angļu rakstnieka Lūisa Kerola slavenajām grāmatām «Alises piedzīvojumi Brīnumzemē» un «Alise Aizspogulijā». Nav zināms, kas kalpos par iedvesmas avotu gaidāmās filmas sižetam.

2010.gada filmā galveno lomu spēlēja Austrālijā dzimusī aktrise Mia Vasikovska, savukārt Cepurnieka tēlā iejutās aktieris Džonijs Deps. Aktieru sastāvā ietilpa arī Anna Hataveja, Helēna Bonema Kārtere un Mets Lūkass.

Lai arī kritiķu vērtējums nebija viennozīmīgs, Bērtona filmas kopējie kases ieņēmumi visā pasaulē pārsniedza vienu miljardu ASV dolāru (543 miljonus latu), kļūstot par vienpadsmito pelnošāko filmu kino vēsturē.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu