Timati nosauc Kirkorovu par «veco pid...u» (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas estrādes grandam Filipam Kirkorovam un reperim Timati jau ir bijušas «saķeršanās» sociālajā tīklā «Twitter». Krievijas šovbizness ir sadalījies divās frontēs: vieni atbalsta Krievijas popkarali, bet otri - gados jaunāko reperi. Tomēr, jūtams, ka Timati mērs ir pilns un viņš savos izteikumos pārkāpis pieklājības robežas, vēsta «Ekspress Gazeta».

Nesen «Twitter» vietnē Ksenija Sobčaka, Filips Kirkorovs un Dima Bilana menedžere Jana Rudkovskaja izsmēja Timati koncertu Maskavas «Crocus City» hallē.

«Lūk, arī gaiļu cīņu rezultāts» rakstījusi Ksenija pievienojot saiti uz video, kurā redzama pustukša zāle. «Bet Kirkorovs aprīlī piecas Kremļa pilis savāca!»

Filips Kirkorovs uzreiz iesaistījās sava pretinieka apspriešanā un piebilda: «Man stāstīja, ka Timati koncertā bijis pūlis: 4 apkopējas, 2 apsargi un 1 žurnālists.»

«Bet man teica, ka tie 2 apsargi aspargāja Timati no tām pašām 4 apkopējām,» izsmiešanai pievienojusies Rudkovskaja.

Izlasījis trijotnes apvainojumus, Timati saniknojies ne ap jokam un visai asi reaģējis, atbildot: «Reportāža no MTV par koncertu «Krokusā» - pasūtījums no @fkirkorov. Nepavelcieties uz šo bērnudārzu. Manā mājaslapā ir kaudze ar foto no koncerta - paskatieties uz to «tukšo» zāli :)))) Vienkārši vecajam pid..stam tas nedod mieru. Un kā jau iepriekš ne reizi vien esmu teicis: Kas tu esi? #ДАВАЙДОСВИДАНИЯ»

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu