Praktiskā neiroloģija laimei, mīlestībai un gudrībai - «Budas noslēpums» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Buda un citi diženie skolotāji piedzima ar tādām pašām smadzenēm kā mēs. Taču viņu vārdi un darbi pārvērta pasauli! Mūsdienu neiroloģija ir atklājusi, kā domu plūsma izmaina smadzeņu struktūras. Apvienojot jaunākos medicīnas zinātņu atklājumus ar tūkstošiem gadu senām meditācijas praksēm, arī jūs varat pielāgot savas smadzenes un tiekties pretī laimei, mīlestībai un gara spēkam.

Grāmatā «Budas noslēpums» stāstīts par jaunākajiem neiroloģijas pētījumiem, kā stimulēt un nostiprināt smadzenes, lai tās spētu nodrošināt pilnvērtīgākas attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem, dziļāku garīgo dzīvi un lielāku pašpārliecību. Pēc grāmatas izlasīšanas zināsiet, kā smadzenēs aktivizēt miera, prieka un līdzjūtības centrus un sekmīgi stāties pretī ikdienas stresam, dusmām un alkām. Šis darbs ir sarakstīts populārzinātniskā valodā un sniegs jums ikdienā noderīgus līdzekļus, kas palīdzēs izmantot visu smadzeņu potenciālu.

Riks Hansons ir medicīnas zinātņu doktors, neiropsihologs un vairāku starptautiski atzītu grāmatu autors. Viņš ar lekcijām uzstājies labākajās pasaules universitātēs, arī Hārvardā, Stenfordā un Oksfordā, un vadījis seminārus populārākajos meditācijas centros. Grāmata «Budas noslēpums» tulkota 22 valodās un atzīta par vienu no neiroloģijas literatūras stūrakmeņiem, kas palīdz izprast smadzeņu uzbūvi un tūkstošiem nemanāmo darbību, kuras norisinās pirms ikviena mūsu lēmuma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu