Siguldas slēpošanas trases gatavas uzņemt slēpotājus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitiātes foto.

Šajā nedēļas nogalē visi ziemas prieku aktīvisti aicināti doties uz Siguldu, jo visas slēpošanas trases strādās ar pilnu jaudu. Ikviens ir aicināts baudīt ziemas priekus kalnu un distanču slēpošanas trasēs! 

  • Šogad pirmo gadu jaunizveidotā distanču slēpošanas trase Laurenčos piedāvā 1,8 km garu apli. Trase sagatavota slēpošanai brīvajā un klasiskajā solī, tās izmantošana ir bez maksas, un diennakts tumšajā laikā 300 m garš trases aplis ir apgaismots. Brīvdienās no plkst. 11.00 līdz 19.00 ir pieejama arī slēpju noma.
  • Pēc aktīvas sniega ražošanas, Siguldas Pilsētas trase sestdien uzsāk sezonu, atverot lielo kalnu. Siguldas Pilsētas trases darba laiks: pirmdien - piektdien no plkst.12.00 – 22.00, sestdien un svētdien no plkst.9.00 – 22.00.
  • Pagājušajā nedēļas nogalē Kaķīškalna trase atvēra Mazo kalnu, savukārt Lielā trase slēpotājiem tiks atklāta sestdien, 15. decembrī. Kaķīškalna darba laiks: darba dienās: no plkst.14.00 - 22.00 (piektdienās līdz 23.00) (Mazais kalns darba dienās atvērts no plkst.17.00), sestdienās un svētdienās no plkst.9.00 – 23.00.
  • Kordes trasē apmeklētājiem atvērts Mazais kalns. Uz Lielā kalna turpinās sniega ražošana un, pieturoties labvēlīgiem laikapstākļiem, plānota tā atvēršana nedēļas nogalē.
  • Reiņa trasē darbojas daļa no galvenās trases un viens pacēlājs, kā arī iesācēju trase ar pacēlāju. Ja piepildīsies solītās laika prognozes, tiks atvērts arī bērnu parks. Slēpotājus gaida arī 1 km gara, diennakts tumšajā laikā apgaismota distanču slēpošanas trase. Tās izmantošana ir bez maksas.

Aicinām izmantot Siguldas «Ziemas karti», kurā atrodama informācija par Siguldas slēpošanas trasēm. «Ziemas karti» iespējams saņemt Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, visās Siguldas slēpošanas trasēs, kā arī lejupielādēt «tourism.sigulda.lv».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu