Hjū Džekmens ar savu jaunatklāto zvaigzni (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens ceturtdien saņēmis zvaigzni Holivudas Slavas alejā.

Tajā pašā dienā viņš par Žana Valžāna lomu jauniznākušajā mūziklā «Les Miserables» («Nožēlojamie») tika nominēts «Zelta globusa» balvai, ko uzskata par kinoindustrijas prestižākās godalgas «Oskara» priekšvēstnesi.

«Tas ir bijis interesants ceļojums, sirreāla pieredze,» teica Džekmens. «Es taču esmu puisis no Barungas priekšpilsētas uz ziemeļiem no Sidnejas. Tas ir pavisam neticami.»

«Ja neskaita Lesiju, es esmu vienīgais aktieris, kurš 15 filmās spēlē vienu un to pašu varoni,» viņš pajokoja.

Džekmens pateicās aptuveni 200 faniem, kas bija ieradušies uz viņa zvaigznes atklāšanu. «Man ir vislieliskākie fani pasaulē,» viņš uzrunāja skatītājus. «Es viņus nevērtēju par zemu un neuzskatu par pašsaprotamiem, tāpēc paldies par visu, ko jūs darāt.»

Uz atklāšanu bija ieradusies arī aktiera sieva Debora Lī Fērnesa un abi pāra adoptētie bērni - 12 gadus vecais Oskars un septiņgadīgā Eiva. «Nekas no tā nebūtu iespējams, ja nebūtu manas ģimenes, turklāt tad tas arī nesniegtu gandarījumu,» sacīja Džekmens.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu