Plānotājs kā Ziemassvētku dāvana! (19)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties Ziemassvētku un jaungada svinībām, arvien vairāk cilvēku izvēlas saviem kolēģiem, draugiem un tuviniekiem dāvināt nākamā gada plānotājus. Iemesls tam ir pavisam vienkāršs – plānotājs kā dāvana šķiet praktisks un noderīgs. Turklāt pastāv cerība, ka tas tiks izmantots visa nākamā gada garumā un tādā veidā atgādinās lietotājam par dāvinātāja cēlo sirdi.

Šī iemesla dēļ ne viens vien uzņēmums pieliek visai lielas pūles, lai gadumijā padarītu plānotājus īpašus un personalizētus. Tie tiek izgreznoti ar logotipiem, dažādu krāsu un formu vākiem, iepakoti visneiedomājamākajos iesaiņojumus un, protams, dāvināti darbiniekiem. Nav arī nekāds noslēpums, ka šis laiks ir īsta medusmaize visādu veidu un kalibru tipogrāfijām, kurām nu ir iespēja pelnīt, piepildot augošo pieprasījumu tirgū.

Tomēr, uz visā šī Ziemassvētku drudža un plašā plānotāju klāsta fona, gribētos izdalīt vienu īpašu plānotāju, kurš gan nav ne pats lētākais, nedz varbūt arī pats skaistākais. Toties šī plānotāja veidotāji ir ieguldījuši milzu darbu tā saturā, kas to ir padarījis par patiešām atšķirīgu no citiem līdzīgiem produktiem Latvijas tirgū.

Mainīt attieksmi

LEADER

LEADER

LEADER

Sasniegt balansu

Otra lieta, kurai ir vērts pievērst uzmanību, ir tā saucamais «dzīves harmonijas aplis», kuru var atrast katra mēneša sākumā un pašās gada beigās. Tas ir astoņos sektoros sadalīts aplis ar atzīmēm no viens līdz desmit, kurā lietotājiem ir iespēja ierakstīt astoņas savas dzīves svarīgākās sfēras un sekot saviem panākumiem šajās sfērās visa gada garumā.

LEADER

Paveikt darbus

LEADER

LEADER

Vairāk lasi šeit...

* Apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu