Rudņevs trāpa pa vārtu stabu, Hamburgai bezcerīgs zaudējums (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bezcerīgu zaudējumu šī gada pēdējā spēlē šodien cieta Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Vācijas bundeslīgas komanda «Hamburger SV», kas izbraukumā ar 0:3 (0:2) piekāpās turnīra vicelīderei Leverkūzenes «Bayer».

Jau no pirmajām minūtēm «Bayer» komandai bija nospiedošs pārsvars un 27. minūtē rezultātu atklāja Štefans Kīslings. Īsu brīdi pēc šī vārtu guvuma Rudņevs pēc centrējuma trāpīja bumbu ar galvu pa vārtu stabu, tomēr 37. minūtē Andrē Širle panāca jau 2:0.

Arī otrajā puslaikā «Bayer» komandai bija samērā nospiedošs pārsvars, tomēr šoreiz mājinieki guva tikai vienus vārtus, kad pēc ļoti rupjas Hamburgas aizsargu kļūdas vēlreiz izcēlās Kīslings.

Rudņevs laukumā pavadīja visu spēli un izcēlās vien ar dzelteno kartīti, ko nopelnīja neilgi pēc komandas otro vārtu zaudēšanas.

Līdz ar to «Bayer» futbolisti liedza kopvērtējuma līdervienībai sasniegt jaunu čempionāta rekordu - pēc pirmā apļa atrasties vadībā ar vairāk nekā desmit punktu pārsvaru. Dodoties ziemas pārtraukumā «Bayern» kontā ir 42 punktiem 17 cīņās, bet «Bayer» seko ar 33 punktiem.

Kā ziņots, «Bayern» futbolisti piektdien nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Menhengladbahas «Borussia».

Šīm komandām ar 30 punktiem seko Frankfurtes «Eintracht», kas šodien ar 2:0 (2:0) izbraukumā uzvarēja «VfL Wolfsburg», bet 27 punkti ir čempionvienībai Dortmundes «Borussia», kas gan 17. kārtas spēli aizvadīs svētdien, kad viesosies pie šosezon neveiksmīgi spēlējošās «1899 Hoffenheim» komandas.

Tikmēr Hamburgas komanda ar 24 punktiem atkrita uz devīto pozīciju turnīra tabulā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu