Astroloģiskā prognoze 2013. gadam (22)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/wili/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Var jau ticēt vai neticēt horoskopiem, taču tāpat visai daudzi tos pārlasa un tad izdomā - attiecināt pareģojumus uz sevi vai nē. Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv lūdza nākamā gada prognozēs nedaudz ielūkoties sertificētai astroloģei Gunai Kārkliņai, kura atzīst, ka kopumā 2013.gads solās būt pozitīvāks nekā iepriekšējais.

Attiecībā pret Latvijas valsts pamathoroskopu, kas veidots uz proklamēšanas brīdi 1918.gada 18.novembrī, labās pozīcijās novietojas planētas, kas atbild par naudu, mīlestību un veiksmi. Tiesa, astroloģiski labvēlīgās pozīcijas ir jāizmanto, pašiem pie labā veidošanas piestrādājot.

Mīlestība un nauda

Par mīlestības lietām un naudu astroloģijā «atbild» Venēra, un šogad attiecībā pret Latvijas astroloģisko karti tā novietojusies samērā labvēlīgās pozīcijās, turklāt 2013.gadā tā tikai pašā gada nogalē ieņem īpašo, retrogrādo stāvokli, kas var rosināt uz aplamu nostāju sirdslietās, problēmām un sarežģījumiem, kā arī aplamu attieksmi pret naudu.

Gada pirmais mēnesis sirdslietās solās būt nopietns. Šajā laikā Venēra atrodas Mežāža zīmē, kas visam mudina pieiet bez aušības, dažbrīd arī skaitīt un rēķināt. Vairāk romantikas varam sagaidīt no februāra beigām līdz marta beigām, kad Venēra atrodas Zivju zīmē un jūnijā, kad tā būs iegājusi Vēzī. Sirdslietu pārvērtēšanas un dziļo emociju laiks iespējams no septembra vidus līdz oktobra pirmajai nedēļai, kad Venēra atradīsies Skorpionā. Taču šie periodi, protams, nebūs visiem, jo astroloģiskās kombinācijas dienu fonā gan var norādīt vispārējās tendences, taču svarīgāk ir tas, kas notiek katra cilvēka individuālajā astroloģiskajā kartē.

Politika un vara

Gada pirmajā pusē sajutīsim pirmsvēlēšanu laika aktivitātes. Nav izslēgts, ka kāds skandāls var skart valdību un iespējama arī kāda ministra atkāpšanās, jo sadaļā, kurā astroloģiskajā kartē skatāmies valsts varu, minētajā periodā novietojas Plūtons, kas mundānajā jeb valstu astroloģijā atbild par pārmaiņām un transformācijām.

Pašvaldību vēlēšanu diena, 1.jūnijs, pēc dienas fona nav tā labākā politiski atbildīgiem lēmumiem. Mēness atrodas Zivju zīmē (valdošā planēta Neptūns), un šāda diena vairāk piemērota mākslinieciskām un radošām aktivitātēm un labdarības pasākumiem, nopietnās lietās var rasties neskaidras situācijas, būt maldīšanās un ilūzijas. Turklāt 25.maijā būs bijis Mēness aptumsums, kas iezīmē nozīmīgus (pat karmiskus) momentus.

Ekonomika

Samērā veiksmīgi darbosies uzņēmumi transporta un sakaru nozarē, komunikāciju jomā, sekmīgi darbosies arī tirgotāji un loģistikas jomas pārstāvji. Arī būvniecībai pēc smagās krīzes pamazām vajadzētu atkopties. Tomēr skatīsimies uz to arī piesardzīgi, jo par būvniecību «atbildīgā» planēta Saturns, kaut arī gada griezumā ir labvēlīgās pozīcijas, no 19.februāra līdz 8.jūlijam atradīsies īpašajā retrogrādajā stāvoklī, kas nozīmē, ka ar būvniecības lietām nevajadzētu forsēt un liela uzmanība jāpievērš kvalitātei.

Līdz maija beigām saspringtas un neauglīgas situācijas iespējamas izglītības nozarē. Šajā jomā tad nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmum un censties veikt kardinālas pārmaiņas, daudz labvēlīgāks laiks izglītības jautājumu risināšanai iestājas pēc maija.

Samērā sasprings laiks sarunām ar dažādiem ārvalstu partneriem, kas nozīmē, ka par dažādiem ārvalstu finansējumiem nāksies krietni pacīnīties.

www.astrologia.lv

www.mammam.lv

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu