«Ievas pārvērtību» pretendentes izrāda interesi par medicīniskajām procedūrām (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 15. decembrī, tirdzniecības centrā «Spice» norisinājās raidījuma «Ievas pārvērtības» šī gada pēdējā atlase. Visiem, kas vēlējās piedalīties atlasē, bija iespēja ne tikai iesaistīties pārrunās ar stilistiem un ārstiem, bet arī saņemt frizieru un grima mākslinieku konsultācijas. 

Uz atlasi ieradās dāmas, kuras paralēli Ziemassvētku dāvanu meklēšanas un iepirkšanās brīžiem bija atradušas laiku aprunāties ar atlases žūriju, pastāstīt par sevi, savu motivāciju piedalīties raidījumā un vēlmi mainīties. Tā kā lielai daļai atlases dalībnieču Spice ir iemīļots tirdzniecības centrs, raidījumā šīm dāmām būs vieglāk izpildīt uzdevumu - atrast sev jaunus, interesantus un drosmīgus apģērbus. Atliks tikai ļauties iedvesmai un ņemt vērā modes mākslinieku padomus.

Jaunajā sezonā raidījums pārtapis vēl augstākā kvalitāte. Sievietēm būs iespēja ne tikai iegūt stilista padomus, izvēlēties apģērbus t/c "Spice" veikalos, izmantot friziera pakalpojumus un saņemt padomus grima uzklāšanā, bet arī pieteikties acu operācijai Dr. Lūkina acu klīnikā, veikt radikālas zobu uzlabošanas operācijas, kā arī saņemt citus skaistumkopšanas un medicīnas pakalpojumus. Raidījuma atlases dalībnieces izrādīja lielu interesi par šajā sezonā ieviestajiem medicīniskajiem piedāvājumiem. Iespējams skatītāji būs liecinieki pārvērtībām, kuras iekļaus vēnu, zobu un acu operācijas.

Atlases dalībnieces, kuras būs izturējušas atlases kārtu un iekļautas raidījumā, paziņos šī gada nogalē. Informācija tiks publicēta «spice.lv» un raidījuma veidotāji ar pārvērtību dalībniecēm sazināsies personīgi.

19.decembra vakarā skatītāju vērtējumam tikts nodots jaunās sezonas pirmais raidījums. Tas būs patiesi īpašs raidījums, jo tā viešņa būs populārā dziedātāja Olga Rajecka. Arī jauno raidījuma sezonu vadīs modes mākslinieki Sonita Pāvuliņa un Gints Bude.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu