Pētījums: kādiem nolūkiem cilvēki pērk dāvanu kartes? (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Altebo

Decembra vidus ir laiks, kad cilvēki aktīvi gatavojas Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam. Drošs veids kā nekļūdīties dāvanas izvēlē ir dāvanu kartes iegāde – tas atstāj dāvanas galējo izvēli saņēmēja ziņā. Ceļojumu aģentūra [s:43166] nupat sākusi piedāvāt dāvanu karti ceļojumiem. Aptaujājot dāvanu karšu pircējus, atklājies, ka dāvanu karti ceļojumam visbiežāk iegādājas sievietes, un to saņēmēji ir viņu otrās pusītes. Pircēji atklāj, ka dāvanu kartes paredzētas romantiskam ceļojumam, kurā dosies gan pats dāvinātājs, gan dāvanu kartes saņēmējs.

Altebo.lv

Otra lielākā pircēju grupa, kuri iegādājas ceļojumu dāvanu kartes, ir pensionāri. Šādā veidā pircēji cer pārsteigt savus bērnus un mazbērnus svētkos. Šī pircēju grupa visbiežāk izvēlas dāvināt dāvanu kartes, nenorādot galamērķi, tādējādi ceļojuma laiks un galamērķis tiek atstāts saņēmēja ziņā.

ŠEIT

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu