Pusaudzis izsauc policiju uz Džastina Bībera un Eštona Kačera mājokļiem (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Losandželosā aizturēts pusaudzis, kas jokojoties izsaucis policiju uz tīņu elka Džastina Bībera un aktiera Eštona Kačera mājokļiem, kur it kā tiekot pielietota vardarbība.

Losandželosas policija otrdien atteicās izpaust informāciju par 10.decembrī aizturēto pusaudzi, kurš nu ir atbrīvots. Prokuratūra esot apsvērusi iespēju ierosināt tiesvedību pret pusaudzi, kurš varētu būt vainīgs pie vairākiem joku zvaniem.

Policija pusaudža rīcībai devusi apzīmējumu «swatting», jo tās mērķis esot panākt, lai uz mājokli nosūtītu iespējami vairāk policistu un specvienību. «Tā ir ļoti bīstama rīcība, jo pakļauj briesmām uz izsaukumu devušos policistus un pilsoņus,» teikts likumsargu paziņojumā presei.

3.oktobrī policija saņēma zvanu par to, ka Kačera mājā esot sašauti vairāki cilvēki, bet pēc nedēļas tika ziņots par apšaudi Bībera mājoklī. Ne viens, ne otrs tolaik neatradās mājās, un policija secināja, ka nav neviena cietušā.

Pusaudzis tiek turēts aizdomās arī par citu viltus izsaukumu veikšanu, taču nav zināms, vai tajos iesaistītas slavenības. Līdzīgi izsaukumi veikti arī uz dziedātājas Mailijas Sairesas un televīzijas personības Saimona Kauela mājokļiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu