Zoodārza apmeklējumi par puscenu – izdrukā kuponu! (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izmanto Zoodārza piedāvātās iespējas« Kad pienāk gada tumšākais periods, tad cilvēki dodas ziemas guļā,» - tā bēdīgi domā daudzi zooloģiskā dārza dzīvnieki un raugās uz patukšajām dārza takām. Bet katrs gadalaiks ir interesants, arī zoodārzā.

Rau, ronis Puika visnotaļ omulīgi jūtas savā baseinā un it nemaz nebēdā par aukstumu, jo ūdens temperatūra ir virs nulles. Piedevām arī kārtīgā tauku odere palīdz saglabāt siltumu. Protams, arī citas dzīvās radības jau sen kā saģērbušās pienācīgos ziemas kažokos un lepni staigā pa aplokiem, tos demonstrējot – i lūšu pāris, i vilki, i lāči, i tīģeri, i Japānas makaki. Un pat silto zemju iemītnieki lauvas un krēpjvilki iznāk āra voljēros izlocīt kājas.

«Savukārt iekštelpās ir silti un jauki kā vasarā, tā arī ziemā. Tik apmeklētāji laikam to nezina,» - secina dažādie siltumu mīlošie iemītnieki – daudzveidīgie rāpuļi, skaļie putni, daudzkrāsainie abinieki un zivis, kā arī nesaskaitāmie kukaiņi, skorpioni un zirnekļi. «Ja viņi zinātu, ka dārza iekštelpu ekspozīcijas izvietotas tā, lai ik pa laikam būtu iespējas ieiet tajās un apsildīt degunus, tad…»

Lai Rīgas Zooloģiskā dārza apmeklējums ziemā būtu interesantāks, sākušās ir tradicionālās Ziemas naktis Zoodārzā. Tas nozīmē, ka dzīvniekus var apskatīt arī vakara stundās (ieeja līdz plkst. 19.00), kad dārzs ietērpjas Ziemassvētku noskaņās un gaismās. Tad ziemeļbrieži bauda vakara maltīti, apgaitā dodas tīģeris, vakara sasaukšanos rīko Japānas makaki, kaut kur tumsas aizsegā iegaudojas vilks, kam pretī no cita zoodārza stūra itin dzīvespriecīgā «ī-ā-ī-ā» dziesma ēzeļa Pinokio izpildījumā. Savukārt pie pūcēm, kas labprāt iesaistās sarunās ar apmeklētājiem, priežu galotnēs satupuši milzu čiekuri – tur pāvi iekārtojušies uz naktsguļu.

Rīgas Zoodārza mājaslapā

<strong>Piedevām tepat varat izdrukāt kuponu</strong>

Bez tam zoodārzam padomā ir vēl kāda Ziemassvētku dāvana apmeklētājiem un viņu draugiem. Ja vēlaties apmeklēt Rīgas zooloģisko dārzu un zoodārza filiāli «Cīruļi» lētāk arī visu nākamo gadu, tad līdz 27. janvārim izmantojiet jauku iespēju par puscenu iegādāties zoodārza 10 reižu apmeklējumu ieejas kartes. Ja vienam bērnam 10 apmeklējumu karte maksā 20 latus, tad līdz janvāra beigām tikai 10 latus, bet pieaugušajam – tikai 15 lati (citā laikā 30 Ls).

Un tikai nesakiet, ka zooloģiskā dārza apmeklējums ir šausmīgi dārgs – izmantojiet iespējas. Sagādājiet prieku sev un saviem tuvajiem!

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu