Par Latvijas U-21 futbola izlases galveno treneri apstiprināts Marians Pahars (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Bijušais Latvijas izlases un tagadējais futbola kluba «Skonto» galvenais treneris Marians Pahars kļuvis par Latvijas U-21 izlases galveno treneri, tā ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Pahars darbu izlasē sāks no nākamā gada sākuma.

Kā informē LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, līgums ar līdzšinējo U-21 valstsvienības galveno treneri Nīderlandes speciālistu Antonu Jori beidzas šī gada 31. decembrī un pēc abpusējās vienošanās tas netika pagarināts.

Paredzams, ka pirmais oficiālais turnīrs Latvijas U-21 futbola izlasei tās jaunā galvenā trenera vadībā būs janvārī Sanktpēterburgā paredzētā NVS valstu Sadraudzības kausa izcīņa. Līdz šim turnīram Latvijas U-21 futbola izlases kandidāti aizvadīs vairākus koptreniņus Rīgā, par kuru precīziem datumiem un laikiem tiks paziņots LFF mājaslapā papildus.

Marians Pahars pēc profesionālā futbolista karjeras beigām 2010. gadā kļuva par «Skonto» trenera asistentu, savukārt kopš 2011. gada - par komandas galveno treneri.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu