Snaiders ļoti tuvu pārejai no Milānas «Inter» uz Totenhemas «Hotspur» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nīderlandes futbola izlases pazīstamais pussargs Veslijs Snaiders ir ļoti tuvu pārejai no Itālijas A sērijas čempionāta komanda Milānas «Inter» uz Anglijas premjerlīgas klubu Totenhemas «Hotspur», vēsta ESPN.

Tiek apgalvots, ka abas puses jau aizvadījušas vairākus sarunu cēlienus, vienojoties par transfēra summu, kas būs 12 miljonu eiro (8,4 miljonu latu) apmērā.

Futbolists cenšas vienoties ar «Hotspur» komandas vadību par personīgā līguma nosacījumiem.

Pašlaik 28 gadus vecais Snaiders pēc konflikta ar komandas vadību nokļuvis tālā «Inter» vienības rezervē, bet klubs iepriekš publiski izteicis vēlmi pussargu pārdot. Viņš šosezon laukumā visos turnīros devies vien sešos mačos, kuros guvis divus vārtus.

Iepriekš tika uzskatīts, ka vislielāko interesi par Snaidera pakalpojumiem izrāda Francijas komanda Parīzes «Saint-Germain», Krievijas klubs Mahačkalas «Anži» un «AC Milan» no Itālijas.

Snaiders «Inter» komandā spēlē kopš 2009. gada, bet iepriekš viņš pārstāvējis arī Spānijas vienību Madrides «Real» un savas dzimtenes klubu Amsterdamas «Ajax».

Nīderlandes izlasē pussargs līdz šim aizvadījis 90 spēles, kurās guvis 24 vārtus.

A sērijas kopvērtējumā «Inter» pašlaik atrodas ceturtajā vietā, bet «Hotspur» premjerlīgā ieņem sesto pozīciju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu