Par Ukrainas futbola izlases jauno galveno treneri apstiprināts Fomenko (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Ukrainas futbola izlases galveno treneri trešdien apstiprināts vietējais speciālists Mihails Fomenko, ziņo Krievijas portāls «Championat.ru».

Šāds lēmums vienbalsīgi ticis pieņemts trešdien notikušajā Ukrainas Futbola federācijas sēdē valsts galvaspilsētā Kijevā.

Otrs kandidāts uz valstsvienības vadītāja krēslu bija Zviedrijas speciālists un bijušais Anglijas izlases vadītājs Svens Gorans Ēriksons.

Līgums ar Fomenko esot parakstīts uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt vēl uz diviem. Lēmums par līguma pagarināšanu būšot atkarīgs no valsts izlases starta 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā, kurā Ukrainas izlasei dots uzdevums iekļūt finālturnīrā.

Kā ziņots, iepriekšējais Ukrainas izlases galvenais treneris Oļegs Blohins no amata atkāpās pēc oktobra spēlēm 2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, pārņemot Kijevas «Dinamo» kluba vadīšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu