Klāt King Charles karaliskais Vecgada koncerts «Palladium Rīga» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no lieliskākajām vietām Vecgada aizvadīšanai Rīgā būs Palladium koncertzāle, kur 31.decembra vakarā norisināsies karaliskais King Charles koncerts. Britu folkroka karalis, kurš Latvijas mūzikas cienītāju vidū šobrīd ir viens no spilgtākajiem vārdiem, pēc pusnakts ar DJ setu piedalīsies kafejnīcas «Piens» ceturtajos «Piena svētkos“. Biļetes uz abiem pasākumiem nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un www.bilesuserviss.lv

Dinamiska vecgada koncerta ietvaros, King Charles 31.decembra vakarā priecēs Palladium koncertzāles apmeklētājus ar iemīļotām kompozīcijām no sava debijas albuma «LoveBlood», kā arī svaigām, iepriekš neatskaņotām dziesmām. Nesenā intervijā King Charles atklājis, ka viņa jaunie skaņdarbi būšot «mazāk popsīgi nekā pirmajā albumā» liekot klausītājiem dziļāk ieklausīties mākslinieka mūzikā un tajā atspoguļotajās tēmās.

Katram biļetes īpašniekam, Palladium koncerta vakarā būs iespējams piedalīties meet & greet izlozē, laimējot iespēju satikt pašu King Charles un sagaidīt pusnakti kopā ar mūziķiem, līdzi ņemot vienu draugu vai draudzeni. Izlozes anketas atradīsies Palladium koncertzāles telpās. Uzvarētāju vārdi tiks paziņoti no skatuves īsi pirms King Charles uzstāšanās.

  • Kinga Charles vecgada koncertu iesildīs pašmāju mūzikas ritmu meistari KuchenBeat.
  • Palladium koncerta norises laiki: 19:00 ieeja, 20:30 KuchenBeat, 22:00 King Charles, 23:30 koncerta beigas.
  • Pirmie vakara viesi tiks sagaidīti ar svinīgiem «Black Balsam» kokteiļiem.

Pēc Vecgada koncerta Palladium, King Charles ar DJ setu uzstāsies kafejnīcas «Piens» ceturtajos «Piena svētkos», kas jau kļuvuši par ievērīgu notikumu Rīgas kultūras un izklaides vidē. Iekštelpu svētkos ar DJ setiem uzstāsies arī Mārtiņš Ķibers, Ilmārs Šlāpins, Alise Ģelze un Mārtiņš Grauds. «Piena svētkus» papildinās arī patiess festivāla prieks, atrakcijas, kaviārs, komplimenti un runas.

  • Biļetes uz abiem pasākumiem nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un www.bilesuserviss.lv. King Charles Palladium koncerta biļešu cena - LVL 18. «Piena svētku» biļešu cena - LVL 10.
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu