Dzintars Čīča aicina uz dzimšanas dienas koncertu (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienu pirms savas 20. dzimšanas dienas, kas būs 28. janvārī, daudzu klausītāju iemīļotais dziedātājs Dzintars Čīča sniegs īpašu solokoncertu «Man beidzot 20». Koncerts notiks 27. janvārī plkst. 16.00 Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē.

«Lai arī tie ir tikai 20 gadi, ir patīkami, ka beidzot esmu pārkāpis padsmitgadnieka slieksni,» pirms apaļās dzimšanas dienas spriež Čīča. «Īpašo notikumu vēlos atzīmēt ļoti personiskā koncertā kopā ar saviem uzticamajiem klausītājiem.»

Dzimšanas dienas koncertā Dzintars Čīča ļausies jaunam izaicinājumam, izpildot vokāli sarežģītākus skaņdarbus, piemēram, Emīla Dārziņa «Teici to stundu», itāliešu klasisko «O sole mio». Taču neizpaliks arī Čīčas zināmākās dziesmas «Vijolnieks», «Meitene un lauku zēns» u.c. Kopā ar solistu pie flīģeļa muzicēs lieliskais pianists Anatolijs Livča.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu