Pēc 16 gadu darbības beigs pastāvēt «BB brokastis» (111)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Janvāris ir «Radio SWH» rīta programmas raidījuma «BB brokastis» pēdējais mēnesis ēterā, tā biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja viens no raidījuma vadītājiem Kaspars Upacieris jeb Ufo.

«Tas nav vadības uzspiests lēmums, mēs paši nolēmām, ka ir pienācis laiks pārmaiņām,» paskaidroja Upacieris. Jautāts, cik gadus raidījums bija ēterā, Upacieris norādīja, ka pirmais raidījums ēterā bija 1997.gada janvārī, tātad 16 gadus. Kas sekos tālāk, pēc Upaciera sacītā, vēl neesot zināms.

Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics komentāru «Nozare.lv» solīja sniegt šīs nedēļas laikā. Pēc neoficiālas informācijas, «BB brokastu» vietā varētu rasties jauna formāta rīta raidījums, kurā darbu turpinātu kāds no esošās komandas dalībniekiem.

<strong>JĀŅA ŠIPKĒVICA UN ANDRA FREIDENFELDA KOMENTĀRS</strong>

Raidījumu «BB brokastis» vada un veido »Radio SWH» personība Ufo, mūziķis, raidījumu un pasākumu vadītājs Andris Freidenfelds jeb Fredis un rakstnieks un dramaturgs Andris Bērziņš, kas izmanto pseidonīmu Andris Zeibots.

«BB brokastis» ir izklaidējoša, klausītāju ļoti iemīļota rīta programma. Tās satura veidošanā piedalās arī klausītāji, iesūtot savas versijas par noteiktu tēmu rubrikā »Melnā humora tops», kā arī iesūtot humoristiskas dziesmas dziesmu konkursam «Radio Lāga».

AS «Radio SWH» dibināta 1993.gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. «Radio SWH» ir reģionālie biroji Valmierā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Daugavpilī un Liepājā.

Pēc sociālo un mediju pētījumu aģentūras «TNS» ziņām, «Radio SWH» 2012.gadā bija 3.vietā pēc klausītāju auditorijas. To apsteidza tikai Latvijas Radio 1, kas bija 2.vietā un Latvijas Radio 2, kas atradās 1.vietā.

Komentāri (111)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu