«Radio SWH» jaunajā rīta programmā tomēr būs arī Ufo, Fredis un Zeibots (73)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Radio SWH» jaunajai rīta programmai būs cits nosaukums, jaunas sejas un idejas, nedaudz atšķirīgs koncepts, bet paliks arī daudz no iepriekšējām «Bē Bē Brokastīm», biznesa portālam «Nozare.lv» atklāja AS «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Jaunajā programmā turpinās darboties arī trijotne, kas veidoja «Bē Bē Brokastis» - Fredis (Andris Freidenfelds), Ufo (Kaspars Upacieris) un Andris Zeibots (Andris Bērziņš).

Jau ziņots, ka 2013.gada 31.janvāris būs populārās rīta programmas «Bē Bē Brokastis» pēdējā diena radio ēterā, bet jauna rīta programma raidījuma «Bē Bē Brokastis» vietā klausītājiem būs dzirdama no 4.februāra.

Pakāpeniski janvārī rīta programmas «Bē Bē Brokastis» laikā klausītāji tiks iepazīstināti gan ar jaunajiem rīta programmas dalībniekiem, gan jaunumiem, kas būs raidījumā. Klausītāji iepazīs gan jaunus cilvēkus, gan dzirdēs sen pazīstamas balsis, uzsvēra Šipkēvics.

Šipkēvics atzīmēja, ka rīta programma «Bē Bē Brokastis» gan pēc klausītāju skaita, gan pēc finansiālajiem rādītājiem ir visu laiku vissekmīgākā radio komercprogramma Latvijā.

«Fredis un Ufo ir daudz darījuši zīmola «Radio SWH» labā, tāpēc uz radio jubileju vērsīsimies ar lūgumu pie Rīgas vadības, lai tā iemūžina «Bē Bē Brokastis» vārdu Rīgas sejā - vai tas būtu mazas ieliņas, kāda skvēra nosaukums, vai piemiņas plāksne uz mājas, kurā agrāk dzīvoja Fredis,» sacīja Šipkēvics un uzsvēra, ka raidījums ir ēterā jau 16 gadus, ar to kopā uzauguši ļoti daudzi cilvēki, arī viņa meita, kurai tagad ir 12.

«Radio SWH» valdes priekšsēdētājs nebaidās zaudēt auditoriju, jo pārmaiņu mērķis ir piesaistīt jaunus klausītājus un reklāmdevējus, kā arī uzsvēra, ka jaunumi ir saistīti ar «Radio SWH» 20.jubilejas gadu, un to, ka radio vēlas iet līdzi laikam, pielāgoties auditorijas prasībām, kas ir ļoti mainījušās.

«Latvijā vienmēr ir tā, ka cilvēki raud tad, kad viņiem ir, un arī tad, kad viņiem nav. Kā teica Rainis, pastāvēs tas, kas mainīsies,» tā Šipkēvics teica par sociālajos medijos izskanējušo viedokli, ka klausītāji ir sarūgtināti par lēmumu vairs neraidīt «Bē Bē Brokastis».

Jautāts, kas klausītājus gaida jubilejas gadā, Šipkēvics norādīja, ka esošie raidījumi paliks, arī Freda vadītā «Mazā Sestdiena», bet, iespējams, parādīsies jaunas radio personības, kā arī katru mēnesi būs kāds pārsteigums, kas sāksies ar jauno rīta programmu februārī.

«Nav labākais finansiālais periods, lai uz jubileju izspēlētu ceļojumu kosmosā ar Ričardu Brensonu, bet domāsim par to, lai klausītājiem katru mēnesi būtu svētku sajūta,» tā Šipkēvics.

Kā ziņots, «Bē Bē Brokastis» darbojas «Radio SWH» ēterā kopš 1997.gada, un tās sastāvs ir nemainīgs - Ufo jeb Kaspars Upacieris, Fredis jeb Andris Freidenfelds un Andris Zeibots - dzejas un prozas pārzinātājs.

AS «Radio SWH» dibināta 1993.gadā, reģionālie biroji atrodas Valmierā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Daugavpilī un Liepājā. «Radio SWH» sāka raidīt 1993.gada 15.maijā.

Pēc sociālo un mediju pētījumu aģentūras «TNS» ziņām, «Radio SWH» 2012.gadā bija 3.vietā pēc klausītāju auditorijas. To apsteidza tikai Latvijas Radio 1, kas bija 2.vietā un Latvijas Radio 2, kas atradās 1.vietā.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu