Itāļu maestro Al Bano ar koncertu Rīgā sāk jubilejas turneju (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5. janvārī plkst. 19:00 «Arēnā Rīga» ar trīs stundu garu Jaungada lielkoncertu itāļu mūzikas mīļotājus priecēs pasaulē pazīstamais Itālijas maestro Al Bano, īstajā vārdā Albano Karrisi (Albano Carrisi).

Pēc mākslinieka uzaicinājuma viņam uz skatuves Latvijā pievienosies jaunā, talantīgā latviešu dziedātāja – «OKartes skatuves» dalībniece Antra Stafecka, lai kopā ar Al Bano izpildītu vairākus īpašus duetus. Antra Stafecka, kas itāļu valodu nav mācījusies, šobrīd gatavojas koncertam un centīgi strādā pie dziesmu tekstu apgūšanas.

Ar lielkoncertu Rīgā Al Bano sāks savu 70 gadu jubilejas koncertturneju, un tieši Rīgas skatītājiem būs iespēja pirmajiem redzēt viņa svētku īpašo programmu. Ar saviem pielūdzējiem Al Bano visā pasaulē runā mīlestības valodā. Koncertā skanēs mākslinieka populārākās dziesmas - «Felicita», «Sharazan», «Ci sarà» un citi hīti, kas padarīja dziedātāju slavenu visa pasaulē.

Tas viss skanēs Jaungada lielkoncertā «Arēnā Rīga» 5.janvārī, padarot neaizmirstamu Jūsu Jaunā gada ieskaņu.

  • Pasākumu drīkst apmeklēt bez vecuma ierobežojuma.
  • Bērniem līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, bezmaksas ieeja
  • Pasākuma ilgums: ~3h
  • Koncerta sākums: plkst. 19:00
  • Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
  • Biļešu cena: sākot no 19 LVL
  • Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa tīklā, tajā skaitā «Statoil» un «Reklamarket» kasēs.
Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu