Liene Brikouska jaunu lūpu dēļ pacieš sāpes (208)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: coyotefly.lv

Kluba «Coyote Fly» jautrajās Jaungada svinību fotogrāfijās nevar neievērot «Capital FM» ētera balss un «Coyote Fly» bārmenes Lienes Brikouskas (24) vizuālās izmaiņas. Lienes lūpas ir manāmi lielākas.

«Nekad neesmu to slēpusi - jā, es esmu palielinājusi lūpas! Pavisam konkrēti - augšlūpu,» sarunā ar «Privāto Dzīvi» atklājusi Brikouska.

Brikouska veikusi lūpu apjoma palielināšanu ar hialuronskābes filleru, turklāt, Liene apgalvo, ka to izdarījusi jau pagājušā gada vasarā. «Tikai nezin kāpēc visi to ir pamanījuši tikai tagad!» izbrīnu neslēpusi Liene.

Viņa arī atklājusi: «Man sapotēta ir tikai augšlūpa.» Meitene, kuras ķermeni rotā vairāki tetovējumi un, kura labprāt tetovē arī citus, atzinusi, ka lūpu palielināšanas process bijis daudz sāpīgāks nekā ķermeņa tetovēšana.

«PDz» lēš, ka par vienu injekciju ir jāšķiras no 145 latiem, efekts saglabājas aptuveni desmit mēnešus.

«Twitter» vietnē Liene gan ironiski dod mājienus, ka procedūra ir dārgāka: »..cik skaisti gan mes visi butu,ja skaistuma injekcijas maxatu nieka 145Ls :D ! Varbut krutis es ari ielikshu par mistisku summu - 50Ls :D».

Komentāri (208)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu