Šogad pretendenti «Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai 2012» 22 kategorijās (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šogad pirmo reizi «Latvijas mūzikas ierakstu Gada balva 2012» tiks pasniegta 22 nominācijās, - šodien nomināciju pretendentu paziņošanas pasākumā sacīja tā vadītājs Andris Freidenfelds.

Šogad trīs nominācijās izvirzīta ne tikai grupa «Prāta vētra», bet arī Raimonds Pauls, savukārt pa divām nominācijām šogad ticis grupai «Sattelites LV», «Sus Dungo», «Astro'n'out», «DaGamba», Jānim Stībelim, Aijai Andrejevai un korim «Balsis».

Šogad palielinājies gan nomināciju skaits, gan arī būs mainījies balvas vizuālais tēls, kuru arī šoreiz darinājis mākslinieks Armands Jēkabsons. Līdztekus «Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2012» ieguvējiem arī tirdzniecības parks «Alfa» turpinās noteikt balsojumu par Gada dziesmu. Tirdzniecības parka «Alfa» pircēji varēs nobalsot par kādu no desmit izraudzītajām dziesmā. Gada dziesmas izpildītājs balvā iegūs «Galactico» dāvanu karti 1000 latu vērtībā.

Savukārt par visiem «Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai 2012» nominācijā «Labākais video klips» pieteiktajiem pretendentiem varēs nobalsot «Inbox.lv», jo tādā veidā tiks noskaidrots «Inbox» simpātiju balvas ieguvējs. Uzvarētājs balvā iegūs reklāmas laukumu portālā 10 000 latu vērtībā.

Pagaidām nav vēl izziņoti pretendenti nominācijai «Radio hits», kas kļūs zināmi, apkopojot visu Latvijas radiostaciju iesniegtos datus, ko janvāra beigās paziņos Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA).

Labākie gada ieraksti tiks noskaidroti 26.februārī Latvijas Nacionālajā teātrī. Ceremoniju translēs «TV3», un tiešraidē to būs iespējams noskatīties arī «Izklaides kanālā 2».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu