Rallija supersprints šogad startē ar «Ziemu Biķerniekos»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dace Janova/4rati

Līdz šim bija ierasts, ka rallija supersprinta čempionāts un kausa izcīņa sākas tikai pavasarī, bet 2013.gada pirmā sacensība notiks jau janvāra beigās. Tradicionālajām piecām vasaras sacīkstēm šogad ir pievienojušies arī ziemas posmi un ziemas priekus supersprinta trasēs sportisti varēs izbaudīt veselas trīs reizes.

Šogad vairākas supersprinta klases ir ieguvušas Latvijas čempionāta statusu un «Standartauto» klases FWD 1600, FWD 1600+, RWD un VAZ «HistoricOpen» klašu uzvarētāji varēs lepoties arī ar čempionu nosaukumu, bet pārējās ieskaites grupās tiks noskaidroti Latvijas kausa ieguvēju tituli.

Jāatgādina, ka čempionāta kopvērtējuma ieskaitē tiek vērtēti tikai tie sportisti, kuriem ir 2013.gada LAF SAK rallija supersprinta licence.

Pirmais šī gada rallija supersprinta čempionāta un kausa izcīņas posms «Ziema Biķerniekos» notiks 26.janvārī, Rīgā, Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā.

Trases, kuras konfigurācija būs atkarīga no laika apstākļiem janvāra nogalē, ātrumposma garums būs līdz trīs kilometriem, bet kopējais sacensību garums līdz deviņiem kilometriem.

Sportistu ievērībai - pirmajās sezonas supersprinta sacensībās ir atļauts lietot arī «Nišpa» rūpnieciski ražotas riepas, kuras izmantojamas dalībai ceļu satiksmē saskaņā ar CSDD tehniskās apskates noteikumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu