Samanta Tīna par mīļoto izvēlējusies nepazīstamu vīrieti uz ielas (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nesen vēstījām, ka dziedātājai Samantai Tīnai pie sāniem manīts iespaidīgs pavadonis ([s:43375]). Samanta Tīna (23) žurnālam «Kas Jauns» atklājusi, kas ir viņas noslēpumainais draugs.

Noslēpumainais vīrietis esot uzņēmējs Kaspars Smorčs (28), ar kuru romantiskas attiecības dziedātājai esot jau pusgadu.

Dziedātāja, atceroties neparasto iepazīšanos, «Kas Jauns» stāsta, ka simpātijas radušās no pirmā acu skatiena. Pēc atpūtas kādā no Rīgas klubiem, Samanta Tīna rīta pusē devusies uz mājām. Tad viņa uz ielas ieraudzījusi Kasparu un pirmo reizi mūžā esot spērusi pirmo soli. «Nekad neesmu gājusi vīrietim klāt, teikdama: «Vai nevēlies iepazīties?»,» atceroties «Kas Jauns» stāsta dziedātāja.

Kaspars gan drosmīgo dāmu uzlūkojis ar aizdomu pilnu un neuzticīgu skatienu. Domādams, ka viņu «nes cauri» Kaspars sākumā pat nav atklājis savu īsto vārdu. Tomēr, jau tās pašas dienas vakarā abi devās uz pirmo randiņu. Pēc tam esot sekojis vairāku randiņu periods, līdz abi nonākuši pie nopietnām attiecībām. Kopdzīvi pagaidām pāris gan neesot uzsācis.

Daudzi pamanījuši enerģiskās dziedātājas īpašo slaidumu. Tas vēl vairāk izceļas uz plecīgā drauga fona. «Kas Jauns» Samanta atklājusi, ka nekādas īpašas diētas neievērojot – jauniegūtās formas varētu būt drauga nopelns – viņš ir sportisks vīrietis - mīļotā aizraušanās esot bodibildings, kas arī izskaidro iespaidīgo vīrieša miesasbūvi.

Samanta Tīna stāsta, ka viņas ģimene, īpaši tētis, esot sajūsmā par viņas otro pusīti. «Kas Jauns» Samanta Tīna uzsver, ka attiecības vēlas nošķirt no šovbiznesa, tādēļ kopā ar Kasparu saviesīgos pasākumos parādoties reti. «Manuprāt, veselīgās attiecībās ir jāļauj otram elpot,» par attiecībām piebildusi jaunā dziedātāja.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu