Anmary Azerbaidžānā filmējusies mūzikas video (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Anmary sava talanta cienītājiem piedāvā jaunu video klipu populārajai azerbaidžāņu tautasdziesmai «Sari Gelin» jeb «Baltā, atnākošā līgava».  Kā norāda paši azerbaidžāņi, tad šo dziesmu ir izpildījuši daudzi dziedātāji – gan pašmāju, gan arī citu valstu, taču klips līdz šim vēl nav bijis uzņemts. Anmary pirmo reizi video klipā ir iemūžinājusi skaisto stāstu par iemīlēšanos un cerībām. Tautasdziesmas melodiju jaunā aranžijā ietērpa komponists Ivars Makstnieks, ar kuru dziedātāja sadarbojas jau vairāku gadu garumā.

Video klipa scenārija autore ir dziedātājas menedžere Inese Krūmiņa. Savas vēsmas tajā ienesa un akcentus salika arī azerbaidžāņu režisors Agshin Nazarov un Ictimai televīzijas mākslinieciskā vadītāja Qerenfil Xelilova. Inese Krūmiņa norāda, ka videoklips veidots kā stāsts par nejaušu satikšanos, par iemīlēšanos no pirmā acu skatiena, par neatklātām jūtām un sapni, ko izsapņojam klusībā. Video klips tika filmēts Azerbaidžānā, Baku vecpilsētā, Širvanšahu pils kompleksā, kas ir ietverts UNESCO vispasaules mantojuma sarakstā. Tā kā dziedātājas darba grafiks, viesojoties Baku rudenī, bija ļoti saspringts, klipa materiāls tika safilmēts ļoti īsā laika sprīdī - divās dienās.

Anmary: «Klipa filmēšanas process bija ļoti spraigs un interesants, taču arī nedaudz saspringts. Par to varētu uzrakstīt jautru stāstu, jo gan sagatavošanās, gan filmēšanas laikā neiztika bez dažādiem kurioziem. Kopā ar Inesi pamatīgi izsmējāmies, kad abas izmirkušas līdz pēdējai vīlītei, slapjām kājām un pārsalušas pēc kopīga pārgājiena ar režisoru un stilisti pa veikaliem, lai atrastu piemērotus tērpus klipam, atgriezāmies automašīnu stāvvietā. Vienā mirklī cerības uz kādu siltu vietiņu un jumtu zem galvas izgaisa. Skatāmies, automašīnas nav! Pirmā doma – nozagta! Izrādās – nē! Šoferītis tik plāta rokas un konstatē, ka automašīna ir aiztransportēta prom, jo bija novietota aizliegtā vietā. Tā kā šoferītis pievienojās mums lielajā tērpu meklēšanas maratonā, tad, protams, automašīna netika pieskatīta, un atpakaļceļā uz viesnīcu braucām ar taksi. Un tādu stāstu ir daudz. Jā, katru filmēšanas dienu skatījāmies debesīs un cerējām, ka nelīs. Lija, taču pēc tam spīdēja saule. Tās ir skaistas atmiņas, kas silda sirdi un liek arī pasmaidīt.

Esmu gandarīta par klipu. Man patīk! Ceru, ka arī skatītājiem tas raisīs pozitīvas emocijas. Protams, ilgu laiku dzīvoju neziņā, kāds būs rezultāts, tā kā klips tika montēts Azerbaidžānā un šajā procesā es nepiedalījos, taču es paļāvos uz savu komandu, jo tie ir profesionāļi un filmēšanas laukumā mēs ļoti labi sapratāmies.»

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu