Šakira un Žerārs Pikē ar gaidāmo mazuli rīko labdarības kampaņu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitpic

Dziedātāja Šakira un spāņu futbolists Žerārs Pikē gaidāmajam mazulim par godu mājaslapā lūdz fanus ziedot trūkumā dzīvojošajiem bērniem.

35 gadus vecā kolumbiešu popzvaigzne, kura kopš 2003.gada pilda ANO Bērnu fonda (UNICEF) labās gribas sūtņa pienākumus, kopīgiem spēkiem ar partneri atklājusi mājaslapu, kurā var iegādāties dažādas izdzīvošanai nepieciešamas lietas pasaules trūcīgāko reģionu bērniem.

«Tā mēs vēlamies nosvinēt mūsu pirmā bērna nākšanu pasaulē,» paziņoja pāris. «Mēs ceram, ka viņa vārdā ar dāvanām un ziedojumiem tiks nodrošinātas citu mazāk priviliģētu bērnu pamatvajadzības.»

Ar «Inspired Gifts» programmas palīdzību fani un atbalstītāji piedalās «mazuļa ballītē», kurā daudzās pasaules valstīs tiek apdāvināta topošā vai jaunā māmiņa. Taču šoreiz visas nopirktās dāvanas nonāks pie pasaules nabadzīgākajos reģionos dzīvojošajiem bērniem.

Samaksājot piecus ASV dolārus (2,65 latus), trūkumcietējiem bērniem tiks ziedots pretodu tīkls, kas tos pasargās no malārijas, savukārt par desmit dolāriem (5,3 latiem) var iegādāties 17 vakcīnas pret poliomielītu. Dārgākā dāvana ir 110 dolāru (58 latu) vērts barojošs «terapeitiskais ēdiens», kas var paglābt badacietējus.

Ziedojumi veicami mājaslapā «uni.cf/baby».

Tikmēr Šakira plāno drīzumā izdot astoto studijas albumu, kā arī kļūt par žūrijas locekli amerikāņu dziedāšanas šovā «The Voice».

Par attiecībām ar Pikē viņa paziņoja 2011.gada martā. Septembrī dziedātāja atklāja, ka pasaulē nāks viņu pirmais bērns.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu