Ezerparka teritorijā uzsākta jauna projekta «Ungura Nami» būvniecība (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA «New Europe Real Estate» multifunkcionālā projekta «Ezerparks» teritorijā tikko ir uzsākta jauna dzīvojamā kvartāla «Ungura Nami» būvniecība. Dzīvokļu komplekss ir daļa no vērienīgās 24 ha lielās teritorijas apbūves, kas paredz jauna Rīgas mikrorajona – «Pilsētas pilsētā» - attīstību ar daudzveidīgu sabiedrisko funkciju infrastruktūru, kas veidota pēc Zviedrijas labākajiem pilsētbūvniecības paraugiem. «Ungura Namu» būvniecības uzsākšana iezīmē šo vērienīgo plānu strauju attīstību. Jaunās daudzdzīvokļu mājas atradīsies līdzās jau daļēji izbūvētajai Valsts ieņēmumu dienesta ēkai, portālu «Apollo» informēja «New Europe Real Estate» Investoru attiecību vadītāja Inese Jureviča.

«Ungura Nami» ir daļa no plašākas teritorijas attīstības plāna, līdz ar to projekta unikālā priekšrocība ir labiekārtota un integrēta vide, kas veidosies ap dzīvojamo kompleksu tuvāko gadu laikā. Šajā teritorijā tiks izveidots jauns pilsētas publiskais parks un unikāla kanālu sistēma, radīta pārdomāta transporta kustības shēma un iekārtots ērts piebraucamo ceļu tīkls. Savukārt Mežaparka un Ķīšezera tiešais tuvums piedāvā vēl plašākas atpūtas iespējas jaunā mikrorajona iedzīvotājiem.

«Ēku kompleksa koncepts un tehniskais projekts tapuši divu gadu laikā, kad detalizēti izpētīts tirgus pieprasījums un vidusšķiras iedzīvotāju vēlmes, iegādājoties jaunos mājokļus, tāpēc patlaban diezgan droši varam apgalvot, ka jaunie mājokļi «Ungura Namos» apmierinās arī visprasīgāko pircēju vēlmes. Īpašu uzmanību esam pievērsuši mājokļu ekonomiskumam ekspluatācijas izdevumu ziņā, piedāvājot īpašus siltumizolācijas risinājumus un elektrības izmaksu optimizāciju mājās, kā rezultātā mēs plānojam sasniegt iespējami viszemākos komunālos maksājumus uz kvadrātmetru «Ungura Namu» iemītniekiem. Ņemot vērā to, ka «Ezerparkā» laika gaitā tiks uzbūvētas gan plašas ofisu platības, gan mājokļi un izklaides un atpūtas objekti, teritorijā darbosies savs elektrotīklu operators, kas nodrošinās visiem projekta iemītniekiem lētāku elektrību», skaidro SIA «New Europe Real Estate» izpilddirektors Jānis Stakens.

«Ungura Namu» kompleksā ir paredzēti 570 dzīvokļi. Projekts sadalīts četrās attīstības kārtās, pašlaik ir uzsākta pirmā attīstības kārta, kurā tiks uzbūvētas divas astoņu stāvu ēkas ar 142 dzīvokļiem. Būvdarbu veikšanai konkursa kārtībā ar izdevīgāko cenas piedāvājumu tika izvēlēta SIA «Selva Būve», kam ir plaša pieredze kvalitatīvu dzīvojamo objektu būvniecībā. Dzīvokļi tiks nodoti ar pilnu apdari, paredzot izmantot kvalitatīvus apdares materiālus. Pircējiem «Ungura Nami» piedāvās plašu dažādību dzīvokļu izvēlē – būs pieejami dzīvokļi ar balkoniem, lodžijām un franču balkoniem, kas veidos interesantu un dinamisku ēkas fasādi. Dzīvokļu vidējā platība ir 60 kvadrātmetri, divistabu dzīvokļi projektā būs 50-60 kvadrātmetru platībā, trīsistabu dzīvokļi - 67-75 kvadrātmetru platībā. Tiks piedāvātas arī virszemes un apakšzemes autostāvvietas. Ēku pirmajos stāvos ir paredzētas telpas pakalpojumu sniedzējiem un veikaliem.

Projekta pirmās kārtas būvniecību plānots pabeigt piecpadsmit mēnešu laikā. Informācija par dzīvokļu iepriekšpārdošanu tiks sniegta tuvāko mēnešu laikā, orientējoši paredzam uzsākt iepriekšpārdošanu šā gada pavasarī. Pārējās «Ungura Namu» attīstības kārtas tiek plānots realizēt pakāpeniski līdz 2015.gadam, vadoties no tirgus situācijas.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu