Latviešu fotosesija rotaslietu zīmolam nopelna starptautisku atzinību (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas reklāmas aģentūra AD Hunters Baltics

Londonā Starptautiskās fotogrāfu asociācijas konkursā «The Societies’ Photographer of the Year Awards 2012» kategorijā «Mode» («Fashion») par labāko atzīta Baltkrievijas juvelierizstrādājumu ZORKA fotosesija. Juvelierizstrādājumu zīmola ZORKA fotosesiju «Dzīve ir brīnišķīga» organizēja Latvijas reklāmas aģentūra AD Hunters Baltics.

«Mēs pateicamies juvelierizstrādājumu rūpnīcas vadībai par izrādīto uzticību. Juvelierizstrādājumu ZORKA jaunā reklāmas stratēģija ir balstīta uz emocijām. Juvelierizstrādājumus taču dāvina tad, kad vēlas izteikt jūtas: mīlestību, atzinību, pateicību. Fotosesija «Dzīve ir brīnišķīga» to ļoti precīzi parāda. Mēs esam ļoti priecīgi, ka mūsu juvelierizstrādājumu jauno reklāmas koncepciju augstu novērtēja Starptautiskā fotogrāfu asociācija,» stāsta Kestutis Isakas, aģentūras AD Hunters Baltics direktors.

Pēc aģentūras AD Hunters Baltics fotogrāfes V.Vaijšvilaites-Skirutienes vārdiem, reklāmā ļoti svarīgas ir dabīgas jūtas. «Mums izdevās izveidot «dzīvus» kadrus, kur nav mākslīgu emociju un liekas salkanības,» darbu vērtē fotogrāfe V.Vaijšvilaite-Skirutiene.

Pavisam Starptautiskās fotogrāfu asociācijas konkursā «The Societies’ Photographer of the Year Awards 2012» tika piedāvāti apmēram 13 tūkstoš darbu. Par prestižām balvām cīnījās vairāki tūkstoši fotogrāfu no visas pasaules.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu