Šakira un Pikē dēlu nosauc cita futbola kluba vārdā (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kad norimušas kaislības saistībā ar Pikē joku - viltus dzemdībām - beidzot pasaulē patiešām nākusi dziedātājas un futbolista atvase.

Žerāra Pikē (25) un Šakiras (35) pirmdzimtais ir dēls, kuram dots interesents vārds. Daudzām dāmām pirmais, kas nāk prātā, ir modes galvaspilsēta, bet vīri gan šo vārdu saistīs ar Pikē FC «Barselonas» konkurentiem cīņā par UEFA Čempionu līgas kausu A.C. «Milan» un Milānas «Inter».

Tieši tā - Šakira un Pikē dēlu nosaukuši par Milānu (kurš esot izrunājams kā MEE-lahn). Puisēna pilnais vārds ir Milāns Pikē Mebaraks (pēdējais ir Šakiras reti lietotais uzvārds).

Pāris izvēli skaidrojuši ar citu tautu cildinošajiem vārda skaidrojumiem. No slāvu valodām tas nozīmējot mīlošs, dāsns; no seno romiešu - dedzīgs un darbīgs; sanskritā tas apzīmējot vienotību.

Šakiras mājaslapā tiek vēstīts, ka tāpat kā tēvs, arī mazais Milāns kļuvis par Barselonas futbola kluba biedru jau no dzimšanas.

Mazulis ir vesels un viņi abi ar māmiņu jūtoties lieliski.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu