Aktrise Lena Danhema: Rianna ir slikts paraugs jaunām fanēm (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters-AFP/Scanpix

Komēdijseriāla «Girls» zvaigzne Lena Danhema uzskata barbadosiešu dziedātāju Riannu par sliktu paraugu gados jaunajām fanēm. Populārā seriāla «Girls» autore un aktrise īpaši nosodīja Riannas izlīgšanu ar R&B dziedātāju Krisu Braunu, kurš viņu 2009.gadā piekāva. Viņa uzskata, ka 24 gadus vecajai popdīvai nevajadzētu publicēt «nepiemērotas» fotogrāfijas, jo tās redz arī viņas gados jaunās pielūdzējas. FOTOGALERIJĀ - KADRI NO RIANNAS PIKANTAJIEM PRIEKŠNESUMIEM:

«Slava ir lieliska lieta, taču tā jāuztver nopietni,» viņa sacīja intervijā aktiera Aleka Boldvina radioraidījumam «Here's The Thing».

«Kādreiz man ļoti patika Rianna. Es negribu mētāt akmeņus no sava stikla namiņa, taču es sekoju viņas «Instagram» kontam un nevaru vien beigt domāt, cik daudzas mazas meitenes ir apsēstas ar viņu,» skaidroja Danhema. «Pametot Barbadosu, viņai bija lieliska karjera un viņa bija ieguvusi «Grammy» balvu. Viņa ir talantīga. Taču tad viņa atkal satuvinājās ar Krisu Braunu un sāka publicēt miljoniem fotogrāfiju, kā viņi kopā guļ gultā un smēķē marihuānu. Tas salauza manu sirdi un lika justies tā, it kā es būtu 95 gadus veca.»

Aktrise arī norādīja, ka atpazīstamība likusi viņai rūpīgāk pārdomāt savus vārdus un rīcību. «Dažkārt pie manis nāk 17 gadus vecas meitenes un saka, ka mans seriāls viņām daudz nozīmē,» viņa noteica.

Kā jau ziņots, Danhema šomēnes tika atzīta par labāko komēdijseriālu aktrisi, savukārt viņas veidotais šovs «Girls» par jaunu sieviešu dzīvi Ņujorkā tika apbalvots kā labākais komēdijas seriāls.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu