Normunds Rutulis remiksējis Samantas Tīnas hitu (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārais dziedātājs Normunds Rutulis, kurš mūzikas pasaulē pazīstams arī ar skatuves vārdu DJ N’Works, piedāvā savu versiju Samantas Tīnas pirmajam internacionālajam singlam «I Need A Hero».

Ar dziesmu «I Need A Hero» Samanta Tīna piedalīsies arī «Eirovīzijas» starptautiskā dziesmu konkursa Latvijas 2013. gada nacionālajā atlasē. Jāatzīmē, ka līdz šim virkne ārvalstu «Eirovīzijas» dziesmu konkursa ekspertu ir minējuši dziesmu «I Need A Hero» kā spēcīgāko Latvijas pieteikumu pēdējo gadu laikā, saistot ar to lielas cerības arī Starptautiskajā dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Malmē.

Šobrīd Samantas Tīnas izpildītā dziesma «I Need A Hero» jau skan vairāku valstu radiostacijās, bet deju mūzikas cienītājiem nu ir iespēja baudīt dziesmas jauno versiju, kas radīta klubiem. Samanta Tīna šobrīd ir vienīgā Latvijas nacionālās atlases dalībniece, kuras konkursa dziesma ir ieskaņota latviski – tās nosaukums ir «Lai būtu līdzās».

Ikvienam ir iespēja atbalstīt Samantas Tīnas dziesmu «I Need A Hero» konkursa pirmajā pusfinālā, kas norisināsies jau 8. februārī koncertzālē «Palladium» un tiešraidē būs redzams arī Latvijas TV ēterā.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu