Brutālais skaistulis Džeisons Stethems viesos pie Ivana Urganta (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1. februārī, par PBK televīzijas šova «Vakara Urgants» viesi kļūs angļu aktieris Džeisons Stethems, kuru skatītāji pazīst no filmām: «Kārtis, nauda un divi stobri», «Aplaupīšana itāļu gaumē», «Kurjers» un citām.

PBK ir sākusies TV šova «Vakara Urgants» jaunā sezona. «Šova galvenais uzdevums paliek nemainīgs», apgalvo Ivans Urgants. «Cilvēkiem būtu jādodas pie miera labā garastāvoklī!». Par to gādā pats šova vadītājs un viņa viesi, kuru vidū ir gan krievu mākslinieki, aktieri, kulta režisori, sportisti, gan arī Holivudas zvaigznes. Šīs nedēļas sākumā studijā viesojās Arnolds Švarcenegers, bet šo piektdien tajā būs skatāms brutālais skaistulis Džeisons Stethems.

«Mani bieži vien pārsteidz Holivudas aktieri, kas te viesojas un izrādās esam vienkārši un jautri puiši, un bieži pārsteidz mūsu parastie džeki, kas nāk un uzvedas kā Holivudas aktieri,» – komentē Urgants.

Jebkuram raidījuma skatītājam ir iespēja uzdot viesiem savu jautājumu «Vakara Urganta» mājas lapā Facebook. Interesanti, vai piektdienas programmā tiks nolasīts Stethema pielūdzējas no Rīgas iesūtītais jautājums: «Džeison, 1992. gadā jūs ieguvāt 12. vietu Pasaules čempionātā ūdens daiļlēkšanā. Kāpēc jūs nolēmāt atstāt sportista karjeru un pievērsties kino»?

Kādi jautājumi izskanēs «Vakara Urganta» studijā un kā uz tiem atbildēs Džeisons Stethems, skatītāji uzzinās piektdien, 1. februārī, plkst. 23:50.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu