Sandis Ozoliņš atgriežas izlasē (210)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pieredzējušais Latvijas hokejists Sandis Ozoliņš nolēmis palīdzēt Latvijas izlasei Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, tā sacījis laikraksta «Diena» sporta žurnālists Māris Zembergs.

Kā uzzināja «Apollo», Zembergam bijusi saruna ar Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu, kurš apliecinājis, ka Ozoliņš runājis ar Gunāru Ķirsonu un savu draugu Guntaru Pasti.

Acīmredzot šie vīri ir pārliecinājuši pieredzējušo aizsargu palīdzēt Latvijai valstsvienībai kvalificēties Soču olimpiskajām spēlēm.

Tikmēr LHF prezidents Kirovs Lipmans aģentūrai BNS sacīja: «Ozoliņš ir Latvijas pilsonis, Latvijas patriots un teica, ka Latvijas interesēs ir gatavs spēlēt. Tagad mums nevajag domāt par kapteini - tas ir gatavs,» uzsvēra federācijas prezidents.

Latvijas izlases kandidāti gatavojas 2014. gada Soču ziemas olimpisko spēļu turnīram, kas nākamnedēļ sāksies Rīgā. LHF aģentūru BNS iepriekš informēja, ka izlases sastāvu, kas piedalīsies turnīrā, nosauks neilgi pirms tā sākuma. Daži Latvijas izlases hokejisti gatavoties turnīram sāka jau sestdien, bet pirmais oficiālais treniņš paredzēts pirmdien, kad valstsvienības darbā iesaistīsies arī Ozoliņš.

Ozoliņš šo sezonu aizvada KHL klubā Mitišču «Atlant» un 39 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis 15 rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase februāra sākumā «Arēnā Rīga» tiksies pret Lielbritānijas, Kazahstānas un Francijas valstsvienībām.

Komentāri (210)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu