Ierastais «meksikāņu slepkavnieks»: «Tēvocis pirmo smēķi iedeva, kad biju astoņus gadus vecs» (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Denijam Treho («Mačete») ir mūžam sliktā Holivudas puiša slava. Intervijā žurnālam «FHM» viņš mazliet pastāstījis par savu pagātni un par to, kā no cietuma nokļuvis Holivudā.

Pirmoreiz nomēģinājis narkotikas jau astoņu gadu vecumā, turpmāk dzīve strauji gājusi lejup – 12 gados nomēģinājis heroīnu, 14 gados kļuvis par noziedznieku. «Tēvocis reiz vienkārši man pateica, ka būtu jāpievēršas karjerai – paņem pistoli un aplaupi mani. Tad man neizdevās atstāt uz viņu nekādu iespaidu. Jau pavisam drīz veicu pirmo aplaupīšanu. Sieviete bija zaudējusi samaņu, tāpēc tas nebija grūti. Ritēja laiks, un es vairs nesapratu, kāpēc laupu, – tikai tādēļ, lai būtu nauda narkotikām, vai arī tā satraukuma dēļ, ko izjutu, to darīdams.»

Nākamais aktieris par narkotikām un laupīšanu cietumā pavadījis 11 gadus. Pēc ieslodzījuma viņš radis sevī spēku sākt dzīvi no jauna un kādudien saticis cilvēku, kas meklējis konsultantu Andreja Končalovska filmai «Bēgošais vilciens», kas tika uzņemta cietuma interjerā. «Tas bija ļoti interesants laiks – filmējās tetovēti puiši, kas centās tēlot pēc iespējas skarbāk. Viņi vaicāja man, vai līdzinās kriminālnoziedzniekiem. Es smiedamies atbildēju, ka cietumā viņi drīzāk izskatītos pēc meičām. Tad mani lūdza parādīt, kā īstenībā viss notiek, kā izturas ieslodzītie. Es nolēmu pamēģināt un saņēmu piedāvājumu filmēties «Svelmē», «No saulrieta līdz rītausmai», «Desperado», «Con Air» un citās.» Tas ļāva Denijam kļūt par Holivudas zvaigzni.

  • Filmā «Biļete uz Vegasu» Denijs Treho tēlo ļaundari – narkotiku tirgotāju. Viņš vajā četrus krievus, kas devušies uz Lasvegasu pēc loterijas laimesta.
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu