Cilvēki balso par jaunām «Monopola» spēļu figūrām (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Monopola» fani interneta aptaujā nobalsojuši par jaunas figūras - kaķa - ieviešanu iemīļotajā spēlē, trešdien paziņoja rotaļlietu ražotājs «Hasbro».

Ar kaķa spēļu kauliņu tiks aizvietota vismazāk balsu ieguvusī gludekļa figūra. Pēdējās stundās izbalsošana draudēja gludeklim, kurpei un ķerrai.

Interneta balsojums noslēdzās otrdien neilgi pirms pusnakts, un pirmoreiz spēles cienītājiem tika dota iespēja vienu no ierastajām spēļu figūrām atmest un tās vietā ieviest jaunu. Balsotājiem tika piedāvāti vairāki varianti - kaķis, briljanta gredzens, ģitāra, robots un helikopters.

«Mēs izvirzījām piecas dažādas spēļu figūras, un katrai no tām bija daudz atbalstītāju,» teica «Hasbro» pārstāvis Džonatans Berkovics. «Taču, manuprāt, balsotāju vidū bija ļoti daudzi kaķu mīļotāji.»

«Hasbro» iepriekš paziņoja, ka iedvesma konkursam esot nākusi no komentāriem portālā «Facebook», kur «Monopolam» ir vairāk nekā desmit miljoni fanu.

Interneta konkurss piesaistīja ne tikai «Monopola» spēlētājus, bet arī vairākus uzņēmumus, kuri centās nosargāt ar saviem produktiem saistītos spēļu kauliņus. Piemēram, dārza darbarīku ražotājs «Ames True Temper» laida klajā vairākus videoklipus, kuros aizstāvēja ķerru, bet apavu internetveikals «Zappos» iestājās par kurpi, norādīja Berkovics.

Šogad tiks izlaists «Monopols» ar jauno spēļu figūru.

Pēdējos gados «Hasbro» centies gandrīz 80 gadus veco spēli padarīt mūsdienīgāku. Kompānija nāca klajā ar «Monopola» versiju, kurā papīra nauda aizvietota ar elektronisko banku, savukārt citā tika izmantots «iPad» planšetdators.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu