«Disney» uzņems no gaidāmās triloģijas neatkarīgus «Zvaigžņu karus» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Filmu studija «Disney» strādā pie jaunām «Star Wars» («Zvaigžņu kari») franšīzes filmām, kas nav iekļautas izziņotajā triloģijā, otrdien paziņoja kompānijas vadītājs Bobs Aigers.

«Tā kā izskanējušas baumas par no triloģijas neatkarīgu filmu veidošanu, tad tagad es varu apstiprināt, ka mēs patiešām pie tādām strādājam,» viņš sacīja telekanālam CNBC.

Aigers atklāja, ka filmas būšot balstītas uz «izciliem «Zvaigžņu karu» varoņiem, kas nav vispārīgās sāgas daļa». Tās tiks izlaistas sešu gadu laikā, kuros tiks pabeigtas arī gaidāmās triloģijas daļas.

Pirmā triloģijas filma «Star Wars: Episode VII» («Zvaigžņu kari 7») iznāks 2015.gadā, un par tās režisoru pagājušajā mēnesī tika apstiprināts Dž.Dž.Abramss.

Kā jau ziņots, pagājušogad «Disney» par 4,05 miljardiem dolāru (2,11 miljardiem latu) pārpirka režisora Džordža Lūkasa filmu studiju «Lucasfilm» un līdz ar to arī tiesības uz «Zvaigžņu karu» franšīzi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu