Vārpiņa uzsāk cīņu ar bijušo vīru (188)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valentīna dienā, Rīgas rajona tiesā tiksies TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa (34) un viņas bijušais vīrs un abu kopējā dēla tēvs Nikolajs Šestakovs (39), kurš jau trīs mēnešus ir saderinājies ar savu jauno mīlestību modeli Arinu Rižanovu (23), vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

14. februārī apritēšot tieši gads kopš Agneses un Nikolaja šķiršanās.

Tiesāšanās iemesls esot uzturlīdzekļu parāda piedziņa un uzturlīdzekļu apmēra palielināšana Vārpiņas un Šestakova četrgadīgajam dēlam Ričardam.

Nesen, 5. februārī Agnese Vārpiņa nosvinēja savu 34. dzimšanas dienu. «PDz» vēsta, ka tikmēr viņas bijušais vīrs atpūties Maldivu salās kopā ar savu jauno mīļoto.

Lektors un grāmatu autors Nikolajs Šestakovs pirms kāda laika publiski sūkstījās, ka Vārpiņa viņu izmantojusi tikai naudas dēļ, bet domājams šī «pārestība» aizmirsta jaunās līgavas skavās. Pirms trīs mēnešiem - savā 23. dzimšanas dienā - viņa savā «Facebook» profilā pavēstīja par saderināšanos ar Vārpiņas bijušo. Abi nekautrējas no publiskām jūtu izpausmēm un labprāt publisko foto un mīlas apliecinājumus sociālajos tīklos.

Komentāri (188)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu